Despre Living Rock 2021

Întrebări frecvente

Cum ajungi la LIVING ROCK?

Mai jos găsești traseul până la Living Rock 2021. Este posibil ca GPS-ul să te inducă puțin în eroare pentru că anumite drumuri sunt în șantier, așa că în imaginea de mai jos ai traseul corect.

Dar dacă n-am mașină?

Dacă nu ai mașină, poți să vii cu trenul până la Costinești sau până în Eforie Sud, iar de acolo să iei taxiul până la festival (Plaja Dakini). Prețul este de aprox. 5 lei/km, iar o cursă ar trebui să ajungă pe la 30-50 lei.

Dacă totuși vii cu mașina…

Parcarea este asigurată de noi, e localizată chiar la intrarea în festival și e gratuită 🙂

Bilete

La intrare vei mai putea achiziționa bilete de o zi la prețul de 100 de lei. Doar vineri, 20 august, vei putea găsi și abonamente la prețul de 280 de lei.

Unde ne încărcăm telefonul?

Don’t worry, în perimetrul festivalului vom avea prize fixe ca să-ți poți încărca dispozitivele electronice.

Se poate campa?

Da, se poate campa gratuit dacă ai achiziționat abonament pentru festival. Avem și dușuri și toalete. Așa că noi îți recomandăm să vii cu cortul la festival! Poți veni și cu autorulota, dar nu îți putem asigura curent electric pentru rulotă în spațiul de camping. Prize pentru a-ți încărca telefonul vom avea în perimetrul festivalului 🤘🏼 În camping nu este permisă staționarea autoturismelor mai mult de 15 minute (cu excepția autorulotelor).

Pot veni cu patrupedul?

Desigur! Living Rock 2021 este un eveniment pet-friendly. Totuși, te rugăm să iei în calcul că zgomotul poate să-i deranjeze. De asemenea, stăpânii au obligația să strângă după animalele de companie.

Food & Drinks

Vom avea mai mulți vendori la festival de unde îți vei putea cumpăra mâncare & băutură. Printre aceștia se numără Food Truck Kaufland, Bubble Waffle, IndiVan, Pescaderia, BBQ, Hop Hooligans, Bers Nova sau UrBarn. Plata se va face atât numerar, cât și cu cardul. Pentru că nu avem ATM în perimetrul festivalului, îți recomandăm să ai și bani cash la tine.

Plaja 🏖️

Perimetrul festivalului include zona de faleză și plaja. Vom avea umbrele, dar ele sunt în număr limitat, așa că dacă vrei să te asiguri că vei avea una, îți recomandăm să-ți aduci. Accesul cu umbrela e permis pe plajă și în zona de camping.