Reguli de acces

Aplicăm legislația în vigoare, așa că cei care sunt vaccinați anti COVID-19 și au abonament vor putea intra în perimetrul festivalului în baza certificatului de vaccinare și a abonamentului.

De asemenea, persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 vor putea intra în perimetrul festivalului în baza documentului medical care dovedește aceasta: test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital, sau test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului.

Dacă nu ești vaccinat, vei fi testat zilnic la intrare de către personalul specializat (test rapid antigen). Prețul unui test antigen este de 30 de lei, iar cei care au abonamente pe toate cele trei zile vor beneficia de primul test rapid gratuit, urmând să achite în avans la intrare contravaloarea următoarelor două teste (60 lei). Spectatorii aflați în această situație trebuie să se prezinte zilnic la punctul de testare pentru efectuarea testului aferent zilei respective. Programul centrului de testare din cadrul festivalului este:

Vineri, 20 august: 12:00 – 21:00
Sâmbătă, 21 august: 09:00 – 21:00 (cu pauză la prânz)
Duminică, 22 august: 12:00 – 20:00 (cu pauză la prânz)

Posesorii de bilete pe o singură zi trebuie să achite la intrare contravaloarea testului rapid antigen – 30 lei – în cazul în care nu prezintă o altă dovadă valabilă (test RT-PCR, adeverință de vaccinare, etc.).

Abonamentele cu discount livrate de tazz by eMAG, care au fost disponibile până la 1 august, au fost destinate exclusiv persoanelor vaccinate anti COVID-19. Certificatele de vaccinare vor fi verificate la intrare. În cazul în care posesorii acestor abonamente nu vor putea face la intrare dovada vaccinării, vor trebui să achite contravaloarea diferenței până la prețul de vânzare la intrarea în festival – 280 lei. Promoția s-a încheiat. Aceste abonamente cu preț redus nu vor mai fi disponibile la intrare.

Accesul se va face începând de vineri, 20 august, ora 12:00.

Copiii sub 12 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de un părinte sau de un tutore legal. Copiii cu vârstele cuprinse între 12-18 ani au acces în baza unui bilet valabil și însoțiți de un părinte sau de un tutore legal. Toți minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale (certificate de vaccinare, teste etc.), conform Ordinului ministrului Culturii și al ministrului Sănătății nr. 3032/721/2021.

În perimetrul festivalului (inclusiv în camping) nu e permis accesul cu alimente perisabile și băuturi alcoolice aduse din exterior. De asemenea, nu este permis accesul cu droguri, arme, materiale publicitare, mobilier de grădină, drone, foc, generatoare de curent, aragaze, butelii, grătare. În zona de concerte este interzis accesul cu steaguri, umbrele, rucsacuri voluminoase și orice alte obiecte care pot pune în pericol sănătatea sau integritatea corporală a celorlalți participanți.